Mijn boekenmaand januari

Hallo allemaal!

De eerste maand van 2021 zit er weeral op! De maanden vliegen altijd voorbij… Deze maand had ik het behoorlijk druk. Het was de tweede maand dat mijn vriend en ik in ons eigen huisje woonden, waardoor we toch nog wel wat werk te doen hadden. Bovendien openden de scholen opnieuw na de kerstvakantie en adopteerde ik twee katten. Heel wat te doen dus! Toch vond ik ook nog tijd om te lezen. Welke boeken precies, dat lees je hieronder!

Ik las in januari 5 boeken:

Ook kocht ik enkele boeken in januari. Als eerste kocht ik het boek I love happy cats van Anneleen Bru. Het was een boek dat het dierenasiel ons erg aanraadde (en zo konden we ook ineens het dierenasiel een beetje steunen!). Vervolgens ontving ik Dichter nr. 19: De liefde in mijn brievenbus. Vorig jaar had ik een abonnement op Dichter en dat heb ik dit jaar verlengd. Deze keer kreeg ik zelf 2 exemplaren van Dichter! Omdat het thema liefde is, kregen de abonnees twee exemplaren: eentje voor zichzelf en eentje om aan een geliefde te geven. Wat een leuk idee!

Tot slot kreeg ik nog enkele boeken. Als eerste kreeg ik Piranesi van Susanna Clarke als recensie-exemplaar van Elke Dag Boeken. Ik las het ook meteen uit deze maand! Ook kreeg ik het boek Het rijk der zieken van Hanna Bervoets. Ik ruilde het met Céline van MyBookishEmpire of Céline zoals ze is tegen een boek dat ik uit mijn boekenkast ging halen. Ik ben heel benieuwd naar dat boek! Tot slot kreeg ik ook een kortverhaal van Sally Rooney in de brievenbus! Kleur en Licht werd door uitgeverij Ambo Anthos gedrukt als nieuwjaarsgeschenk voor hun auteurs. Ik vond het heel jammer dat het niet te koop was en stond op het punt om te mailen of er misschien nog een exemplaar over was op de uitgeverij. Toen kreeg ik een berichtje van auteur Liz Luyben dat ik haar exemplaar mocht hebben. Zo’n geweldig lief cadeau!

Jawel, je kan hier een nieuwe boekenkast spotten! Ik zal binnenkort op mijn blog mijn boekenkasten uitgebreid laten zien.

Hoe was jouw boekenmaand?

Veel leesplezier!
x Samantha x

Een gedachte over “Mijn boekenmaand januari

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: