Recensie: Voorbestemd (Shelena Shorts)

Hallo allemaal!

Na drie delen in de Momentumserie komt nu het vierde en laatste deel uit: eindelijk! Ik was heel benieuwd hoe het verhaal verderging en of de twee hoofdpersonages een mooi einde zouden krijgen…. Benieuwd wat ik ervan vond?

Let op! Voorbestemd is het vierde deel in een serie. Als je geen spoilers wil voor deel 1, 2 of 3, dan raad ik je aan om deze recensie niet te lezen. Natuurlijk geef ik geen spoilers voor wat er in het vierde boek gebeurd! Misschien wil je wel mijn recensie lezen over een ander deel in de serie?
– Lees hier mijn recensie van deel 1, Momentum
– Lees hier mijn recensie van deel 2, Gebroken
– Lees hier mijn recensie van deel 3, Vervlogen

Waarover gaat het boek?
Sophie overleefde haar negentiende verjaardag, maar of ze ook haar twintigste verjaardag haalt, is onzeker… Wes heeft een plan, maar dat brengt zowel hem als Sophie opnieuw in gevaar… Zullen ze ooit veilig en gelukkig zijn?

Toen ik begon te lezen, moest ik weer eventjes in het verhaal komen. Maar al snel was ik weer helemaal mee met het verhaal van Sophie en Wes. Meer zelfs: voor ik het wist, was het boek alweer uit. Shelena Shorts schrijft zo vlot dat je door haar boeken heen vliegt!

In dit deel krijgen we ook iets waar ik al in elk deel van de serie op gehoopt had: een verhaallijn vanuit het verleden. In de voorgaande boeken wordt duidelijk dat Wes en Sophie meerdere keren verliefd zijn geworden in vorige levens. In Voorbestemd krijg je ook eens écht het verhaal uit zo’n vorig leven verteld. Ik vond dat de leukste stukken uit het boek. Je leert op die manier ook wat bij over de geschiedenis, dat vond ik echt leuk! En die verhaallijn maakt dat ik Voorbestemd het beste deel uit de serie vind!

Voorbestemd van Shelena Shorts is een waardig einde van de Momentumserie. Het sluit het verhaal van Sophie en Wes mooi af, en voegt zelfs nog veel extra elementen toe aan hun relatie. Voorbestemd is mijn favoriete deel in de serie!

Wil je ook de andere recensies lezen in deze blogtour? Hieronder vind je de blogs waarop er een recensie verschijnt:

Lees jij graag series?

Veel leesplezier!
x Samantha x

Een gedachte over “Recensie: Voorbestemd (Shelena Shorts)

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: